Tietoa blogista

Olen 28-vuotias Helsingissä asuva myyntiedustaja. Kiinnostuksen kohteitani ovat liikunta, henkinen ja fyysinen hyvinvointi, hyvä musiikki ja luonnonsuojelu.

Tämän blogin perimmäisenä tarkoituksena on kirjata ja jakaa tietoa ja kokemuksia FitLine-ravintolisistä. Esittelen tuotteita, jaan fiiliksiäni ja muiden tarinoita säännöllisin väliajoin.

Tämän blogin kirjoittamisen motiivina on nyt vuoden ajan jatkunut innostus ”Fitskuihin”, joka syntyi parantuneesta hyvinvoinnin tunteesta. Tutustuin FitLineen noin vuosi sitten ja ne ovat suorastaan muuttaneet elämäni. Kuulin ”Fitskuista” ystäviltäni ja kokeiltuani tuotteita huomasin muutoksen fyysisesti ja henkisesti. Olen entistä virkeämpi, painoni on pudonnut ja jaksan puurtaa paremmin kuin koskaan.

Tunsin itseni pitkään hieman väsyneeksi. Tämä luultavimmin johtui huonosta ravinteiden saannista. Kamppailin  ruoansulatus- ja paino-ongelmien sekä pirteyden puutteen kanssa. Valitettavasti minulla ollut aikaa tai energiaa työn ja arjen kanssa alkaa suunnitella suurta elämänmuutosta. Olin siis täysin jumissa! Muistan, kuinka muutama kaverini kehotti tutustumaan FitLineen. Yrittänyttä ei laiteta ja niinpä tein pienen tilauksen. Tämä johti tielle, jolta en ole pois astunut, enkä aiokkaan (lue lisää tästä).

Nyt jaan mietteitäni ja tietoa tuotteista tässä blogissa. Otan myös vastaan muiden kokemuksia ja jaan niitä tarpeen tullen.

Tervetuloa lukemaan! Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse fitline.kokemuksia@yandex.com