FitLine Solunsuoja – Vastustuskyvyn tukena

Kerroin viime artikkelissa Nivelkunnosta, hieman vähemmän tunnetusta Fitskusta. Tällä kertaa toinen samanlainen; FitLine Solunsuoja on tarkoitettu tukemaan kehon luonnollista vastustuskykyä. Sen sisältämät antioksidanttiset ainesosat edistävät suojaamista hapettumiselta. Nämä antioksidantit on valittu ja tuotu yhteen kätevään tuotteeseen. Solunsuoja sisältää C-, E- ja A-vitamiineja sekä seleenä seleeniä ja bioflavonoideja.

Solunsuoja sisältö ja ravintoaineet

Monet ravintoaineet, vitamiinit mukaan lukien, tekevät töitä yhdessä elimistössä sen toiminnan ylläpitämiseksi. Samoin antioksidantit tukevat toisiaan. Tästä syystä kaikkien antioksidanttien saanti on tärkeää; pelkkä C-vitamiinin popsiminen ei riitä. Ennen kun mietitään tätä lisää, niin käydään läpi FitLine Solunsuojan sisältämät aineet.

fitline solunsuoja

  • A-VITAMIINI edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • C-VITAMIINI on vesiliukoinen vitamiini ja antioksidantti. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. C-vitamiini edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon.
  • E-VITAMIINI on rasvaliukoinen vitamiini, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
  • SELEENI on erittäin tärkeä hivenaine (mineraali) meille ihmisille. Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

solunsuojaKäyttöohjeet & kokemuksia

Solunsuojaa ei ole vaikea käyttää; yksi runsas teelusikallinen (7,5g) päivässä, sekoitettuna 150 millilitraan kylmää vettä.

Itse olen käyttänyt Solunsuojaa varsinkin kylmillä keleillä, koska Solunsuojan sisältämät ainesosat tukevat vastustuskykyä.